Tarjoan ratkaisukeskeistä ajatuskumppanuutta yleisiin vaikuttamisen sudenkuoppiin:

Viestinnän tyhjä aukko

’Se, että emme näe auringonkukkia, ei tarkoita, etteikö niitä olisi olemassa’.

Autan sinua tekemään näkymättömän näkyväksi. Tarpeen vaatiessa tai jatkuvasti. Kaikki lähtee teoistasi, saavutuksistasi ja siitä, miten muutat maailmaa.  Autan sinua nostamaan tärkeät tekosi päivänvaloon. Mustaa en tosin pysty muuttamaan valkoiseksi.

 Sieluton viestintä

Oletko se 13. tusinassa? Se edelläkävijä, jolle asiakas on keskiössä ja henkilöstö tärkein voimavara.  Ole mieluummin yksi miljoonasta!

Autan sinua tunnistamaan omat ainutlaatuiset vahvuutesi ja vaikuttamaan yleisöösi myös tunnetasolla. Tavoitteena, että se mitä sanot saa ihmiset kiinnostumaan, mutta se miten sanot, saa ihmiset toimimaan.

Paljon puhetta, vähän villoja

Pahinta mitä voi tapahtua on se , että mitään ei tapahdu. Näin monta sanaa ei voi olla väärässä!

Autan sinua hyödyntämään myös korviasi.  Toimintaympäristön ja heikkojen signaalien jatkuva luotaaminen on avain kohti dialogisempaa yhteistyötä ja vuoropuhelun tuomia uusia mahdollisuuksia.

Se juna meni jo

Ennen oli tieto valtaa. Nyt erottuu näkemyksillä. Näkemyksellistä kuunnellaan.

Näkemykselliseksi kehittyy yhdistelemällä vanhaa ja uutta. Ristiinpölyttämällä ajatuksia. Se kysyy myös tuntosarvia ja tilannetajua. Usein myös gepardin reaktionopeutta.

Haastan sinua tunnistamaan uudet mahdollisuudet, ottamaan harmaat alueet haltuusi ja kehittymään viestinviejästä tiennäyttäjäksi.